Patrijzenlaan 1, Kamperland, Zeeland

T +31 113 370 000

Algemene voorwaarden A-thermen

Voor uw boeking gelden onderstaande voorwaarden. Tevens treft u hieronder nuttige informatie aan om uw bezoek aan A-thermen zo ontspannen mogelijk te maken.

Reserveren

Reserveren is verplicht via www.athermen.nl. Indien u uw behandeling, arrangement of entree via onze website reserveert, is deze reservering kosteloos. Indien u telefonisch een reservering maakt zonder behandeling(en), rekenen wij hiervoor € 3,50 reserveringskosten.

Beauty & massage

Het is belangrijk dat u 10 minuten voor aanvang van uw behandeling(en) aanwezig bent, anders zijn wij helaas genoodzaakt deze in te korten of te laten vervallen.

Annulering

Wij hebben er begrip voor dat u af en toe een afspraak af moet zeggen. Wij verzoeken u echter ons hier zo snel mogelijk van op de hoogte te stellen. Uit hoffelijkheid tegenover onze gasten en onze medewerkers verzoeken wij u, indien nodig, minimaal 24 uur van tevoren een afspraak te annuleren. Bij verzuim hiervan zijn wij helaas genoodzaakt 100% van de prijs van uw besproken behandeling(en)/arrangement in rekening te brengen. Annuleren is uitsluitend mogelijk via de mail info@dekamperduinen.nl

Huisregels

Bij A-thermen kun je hemels genieten van rust en ontspanning. Om iedereen een ontspannen dag te bezorgen gelden deze huisregels.

Groepen

Groepen vanaf zes personen dienen voorafgaand aan een bezoek aan de Thermen een aanvraag te doen. Zonder reservering zal de groep worden geweigerd. Aanvragen zijn mogelijk via info@dekamperduinen.nl

Acties & vouchers

De prijs voor acties op entree en arrangementen, waarbij het inleveren van een voucher verplicht is, is uitsluitend mogelijk tegen inlevering van de voucher. Indien deze niet aanwezig is, zal het volledige bedrag in rekening worden gebracht.

Minumumleeftijd

Om gebruik te maken van de kleedkamers en wellness faciliteiten is een minimumleeftijd van 16 jaar vereist.

Openingstijden

A-thermen is dagelijks geopend van 11:00 – 23:00 uur (entree uitsluitend tot 21:00 uur). Op vrijdag en zaterdag extra lang geopend: van 11:00 – 23:30 uur. Actuele openingstijden zijn te vinden op onze website onder ‘openingstijden’.

Opgietingen

De saunameesters van A-thermen verzorgen 7 dagen per week opgietrituelen in de Thermen. Voor meer informatie over opgietingen, klik hier. Meer informatie over onze Thermen, arrangementen en huisregels vindt u op onze website www.athermen.nl.

Betaalvoorwaarden

Indien u betaald met een creditcard; de creditcardtransacties worden per direct belast op het account van de kaarthouder.