Patrijzenlaan 1, Kamperland, Zeeland

T +31 113 370 000

Gezichtsbehandeling

Geef je gezicht wat extra zorg en liefde. De gezichtsbehandeling start met een reiniging van gelaat, hals en decolleté. Met een peeling verwijderen we vervolgens dode huidcellen. Hierna brengen we een verzorgend masker aan. Terwijl het masker intrekt, geniet je van een hoofdhuidmassage. De behandeling wordt afgerond met een dagverzorging.

25 minuten € 45,00 p.p

Gezichtsbehandeling deluxe

Deze behandeling gaat nog een stapje verder. We reinigen gelaat, hals en decolleté en verwijderen dode huidcellen met een peeling. Hierna verwijderen we onzuiverheden en epileren we de wenkbrauwen. Vervolgens geniet je van een ontspannende massage van gelaat, hals en decolleté. De behandeling wordt afgerond met een dagverzorging. Een echte power boost voor jou en je huid.

50 minuten € 90,00 p.p

Extra bij te boeken bij een gezichtsbehandeling

Wenkbrauwen epileren/harsen € 15,00
Wenkbrauwen verven € 15,00
Wimpers verven € 15,00
Wimpers en wenkbrauwen verven € 25,00
Bovenlip harsen € 15,00
Gezichtsmasker € 15,00

Lichaamsscrub

Scrubben is dé manier om je huid weer te laten stralen. Met een scrub van Dode Zeezout en een heerlijk geurende olie verwijderen we dode huidcellen van het lichaam. Ontspannend en verzorgend.

25 minuten € 40,00 p.p

Lichaamsscrub met massage

Eerst verwijderen we dode huidcellen met een scrub van Dode Zeezout en geurende olie. Hierna geniet je van een ontspannende massage van de achterzijde van het lichaam. Met een heerlijk schoon en herboren gevoel stap je de kamer straks uit.

50 minuten € 75,00 p.p

Lichaamsscrub met pakking

Met een scrub van Dode Zeezout en geurende olie verwijderen we dode huidcellen. Vervolgens brengen we over het hele lichaam een lichaamspakking aan. Je lichaam wordt ‘ingepakt’, met als resultaat een gevoede, ontgifte en verstevigde huid. Terwijl de pakking zijn werk doet, geniet je van een ontspannende hoofdhuidmassage.

75 minuten € 95,00 p.p

Kamperduinen Deluxe

In Kamperduinen Deluxe komt het beste van alle behandelingen bij elkaar. We starten met een voetenbad en een heerlijke voetenscrub. Hierna volgt een massage van de achterzijde van het lichaam. Je krijgt een gezichtsbehandeling die bestaat uit een reiniging, dieptereiniging, masker en dagverzorging. Ten slotte worden je voeten gemasseerd.

75 minuten € 125,00 p.p

Tegelijk verzorgd worden met je partner of een vriend(in)? Informeer naar de mogelijkheden voor een duo-behandeling. Voor alle behandelingen geldt: vooraf reserveren.