Patrijzenlaan 1, Kamperland, Zeeland

T +31 113 370 000

Hotstone massage

Laat je masseren met vulkanische basaltstenen van ongeveer 45 graden. De warmte van de stenen dringt diep door in je spieren. Terwijl jij wegdroomt worden geblokkeerde energiestromen in je lichaam hersteld en gifstoffen afgevoerd. Goed voor lichaam én geest.

25 minuten € 45,00 p.p
50 minuten € 85,00 p.p

Lomi Lomi-massage

Sprankelende watervallen, krachtige oceaangolven: de Lomi Lomi-massage vindt zijn oorsprong op Hawaï en is gebaseerd op de ritmes van de natuur. Het gaat de eilandbewoners vooral om liefde en harmonie – en dat voel je terug in de vloeiende en ritmische Hula-bewegingen van handen, armen en ellebogen.

25 minuten € 45,00 p.p
50 minuten € 85,00 p.p

Ontspanningsmassage

Ontsnap aan de hectiek van alledag en laat de spanning in je lichaam los. De ontspanningsmassage is een moment van pure rust voor lichaam en geest. Om straks met nieuwe energie het leven weer op te pakken.

25 minuten € 40,00 p.p
50 minuten € 75,00 p.p

Sportmassage

Voel je stress in je lijf en zijn je spieren overbelast of vermoeid? Deze stevige sportmassage stimuleert de doorbloeding van de spieren, waardoor afvalstoffen sneller worden afgevoerd. Straks kun je weer onbezorgd sporten. Goed voor je lichaam, goed voor jou.

25 minuten € 50,00 p.p
50 minuten € 95,00 p.p

Kamperduinen Deluxe

In Kamperduinen Deluxe komt het beste van alle behandelingen bij elkaar. We starten met een voetenbad en een heerlijke voetenscrub. Hierna volgt een massage van de achterzijde van het lichaam. Je krijgt een gezichtsbehandeling die bestaat uit een reiniging, dieptereiniging, masker en dagverzorging. Ten slotte worden je voeten gemasseerd.

75 minuten € 125,00 p.p

Tegelijk met je partner of een vriend(in) gemasseerd worden? Informeer naar de mogelijkheden voor een duo-behandeling. Voor alle massages geldt: vooraf reserveren.