Patrijzenlaan 1

Kamperland, Zeeland

Snel contact

Gezichtsbehandeling


Geef je gezicht wat extra zorg en liefde. De gezichtsbehandeling start met een reiniging van gelaat, hals en decolleté. Met een peeling verwijderen we vervolgens dode huidcellen. Hierna brengen we een verzorgend masker aan. Terwijl het masker intrekt, geniet je van een hoofdhuidmassage. De behandeling wordt afgerond met een dagverzorging.

25 minuten

€ 35,00 p.p.

Gezichtsbehandeling extra

Deze behandeling gaat nog een stapje verder. We reinigen gelaat, hals en decolleté en verwijderen dode huidcellen met een peeling. Hierna verwijderen we onzuiverheden en epileren we de wenkbrauwen. Vervolgens geniet je van een ontspannende massage van gelaat, hals en decolleté. De behandeling wordt afgerond met een dagverzorging. Een power boost voor jou en je huid.

50 minuten

€ 65,00 p.p.

Extra bij te boeken bij een gezichtsbehandeling:

Wenkbrauwen epileren/harsen € 15,00
Wenkbrauwen verven € 15,00
Wimpers verven € 15,00
Wimpers en wenkbrauwen verven € 25,00
Bovenlip harsen € 15,00
Gezichtsmasker € 15,00

Lichaamsscrub

Scrubben is dé manier om je huid weer te laten stralen. Met een scrub van Dode Zeezout en een heerlijk geurende olie verwijderen we dode huidcellen van het lichaam. Ontspannend en verzorgend.

25 minuten

€ 35,00 p.p.

Lichaamsscrub met massage

Eerst verwijderen we dode huidcellen met een scrub van Dode Zeezout en geurende olie. Hierna geniet je van een ontspannende massage van de achterzijde van het lichaam.

50 minuten

€ 65,00 p.p.

Lichaamsscrub met pakking

Met een scrub van Dode Zeezout en geurende olie verwijderen we dode huidcellen. Vervolgens brengen we over het hele lichaam
een lichaamspakking aan. Je lichaam wordt ‘ingepakt’, met als resultaat een gevoede, ontgifte en verstevigde huid. Terwijl de pakking zijn werk doet, geniet je van een ontspannende hoofdhuidmassage.

75 minuten

€ 95,00 p.p.

Kamperduinen deluxe

75 minuten
We starten deze luxe behandeling met een voetenbad met een heerlijke voetenscrub. Hierna krijgt u een massage van de achterzijde van het lichaam. Vervolgens krijgt u een heerlijke gezichtsbehandeling die bestaat uit een reiniging, dieptereiniging, masker en dagverzorging. We sluiten deze ontspannende behandeling af met een heerlijke voetmassage. 

 

€ 125,00 p.p.

Handverzorging

Paraffine handpakking

Last van droge, ruwe handen? Verwen ze met deze heerlijke verzorging. Eerst scrubben we de handen om dode huidcellen te verwijderen. Vervolgens masseren we de handen met een voedende balsem. Om de werkstoffen van deze balsem een boost te geven, brengen we een paraffinepakking aan. De handen worden dan als het ware ‘ingepakt’. Het resultaat: ultiem zachte handen en een soepele huid.

25 minuten

€ 35,00 p.p.

Tegelijk verzorgd worden met je partner of vriend(in)?

Informeer naar de mogelijkheden voor duo-behandelingen. Voor alle behandelingen geldt: vooraf reserveren.