Patrijzenlaan 1

Kamperland, Zeeland

Snel contact

Ontspannings massage


Ontsnap aan de hectiek van alledag en laat de spanning in je lichaam los. De ontspanningsmassage is een moment van pure rust voor lichaam en geest. Om straks met nieuwe energie het leven weer op te pakken.

25 minuten

€ 35,00 p.p.

50 minuten

€ 65,00 p.p.

Sportmassage

Voel je stress in je lijf en zijn je spieren overbelast of vermoeid? Deze stevige sportmassage stimuleert de doorbloeding van de spieren, waardoor afvalstoffen sneller worden afgevoerd. Straks kun je weer onbezorgd sporten. Goed voor je lichaam, goed voor jou.

25 minuten

€ 45,00 p.p.

50 minuten

€ 75,00 p.p.

Tegelijk met je partner of een vriend(in) gemasseerd worden?

Informeer naar de mogelijkheden voor een duo-behandeling. Voor alle massages geldt: vooraf reserveren.

Kamperduinen deluxe

We starten deze luxe behandeling met een voetenbad met een heerlijke voetenscrub. Hierna krijgt u een massage van de achterzijde van het lichaam. Vervolgens krijgt u een heerlijke gezichtsbehandeling die bestaat uit een reiniging, dieptereiniging, masker en dagverzorging. We sluiten deze ontspannende behandeling af met een heerlijke voetmassage. 

 75 minuten

€ 125,00 p.p.

Lomi lomi massage

Sprankelende watervallen, krachtige oceaangolven: de Lomi Lomi-massage vindt zijn oorsprong op Hawaï en is gebaseerd op de ritmes van de natuur. Het gaat de eilandbewoners vooral om liefde en harmonie – en dat voel je terug in de vloeiende en ritmische Hula-bewegingen van handen, armen en ellebogen.

25 minuten

€ 35,00 p.p.

50 minuten

€ 65,00 p.p.

HotstonemassageLaat je masseren met vulkanische basaltstenen van ongeveer 45 graden. De warmte van de stenen dringt diep door in je spieren. Terwijl jij wegdroomt worden geblokkeerde energiestromen in je lichaam hersteld en gifstoffen afgevoerd. Goed voor lichaam
én geest.

 25 minuten

€ 35,00 p.p.

 50 minuten

€ 65,00 p.p.

Voetmassage

We rennen altijd door, maar hoe vaak gun je je voeten wat rust? Deze behandeling start met een voetenbad. Sluit daarna je ogen
en droom weg tijdens een ontspannende voetmassage.

25 minuten

€ 35,00 p.p.