Patrijzenlaan 1

Kamperland, Zeeland

Snel contact

Hotel

Op het uiterste puntje van Noord-Beveland, tussen de Stormvloedkering, het Veerse meer en het schoonste Noordzeestrand van Nederland biedt Amadore hotel de Kamperduinen u een oase van rust en comfort. 

U kunt na een dagje ontspannen in onze A Thermen heerlijk genieten van een overnachting in het aangrenzende hotel van Amadore, zodat u het ontspannen gevoel gewoon iets langer vast kunt houden!

Het viersterren hotel is aangrenzend aan het A Thermen complex waardoor u vanuit de thermen in uw badjas naar de kamer kan. Het hotel beschikt over prachtige kamers, een geweldig ontbijtbuffet en gezellige, vrolijke medewerkers.

Meer informatie of reserveren? Klik dan hieronder !

Hotel arrangementen

Kamperduinen Wellness Arrangement

Kamperduinen Wellness Arrangement

1 overnachting inclusief uitgebreid ontbijtbuffet 1 x ontvangst met bubbels en een heerlijke snackplank 1 x dag entree A-thermen Zeeland op dag van aankomst of vertrek p.p. 1 x gebruik badjas p.p. 1 x een heerlijke gezichtsbehandeling van 25 minuten p.p....

Lees meer
Amadore Relax Arrangement

Amadore Relax Arrangement

1 overnachting in een heerlijk ruime kamer inclusief uitgebreid ontbijtbuffet 2 x dag entree A-thermen Zeeland inclusief onbeperkt gebruik van de sauna rituelen p.p. 1 x gebruik van een badjas p.p. 1 x ontvangst met koffie/thee en een Kamperduinen lekkernij 1 x een...

Lees meer