Patrijzenlaan 1, Kamperland, Zeeland

T +31 113 370 000

Veelgestelde vragen

Bekijk de veelgestelde vragen over het bezoek aan A-thermen.

Faciliteiten

Welke faciliteiten heeft A-thermen?

A-thermen heeft 10 verschillende sauna’s, meerdere baden en een wellnesstuin. Bekijk alle faciliteiten.

Hier vind je de plattegrond van A-thermen.

Zijn badjas, handdoeken en slippers verplicht?

Het dragen van een badjas is verplicht in het restaurant en de relaxruimtes. In verband met de hygiëne zijn ook handdoeken en slippers verplicht. Neem je eigen badset mee of huur bij ons een badjas en handdoek (€ 9,50). Slippers zijn verkrijgbaar bij onze receptie (€ 7,50). Wil je liever een losse badjas huren? Dan zijn de kosten € 6,50. Bekijk alle prijzen.

Zijn er speciale dames- en/of herendagen?

Wij hebben geen speciale dames- en/of herendagen, alle dagen zijn gemengd.

Hebben jullie lockers?

A-thermen beschikt over voldoende lockers. Je krijgt van ons een polsbandje, hiermee kun je de locker gebruiken. Dit is tevens je digitale portemonnee. Alles wat je in de horeca/beauty gebruikt, wordt op je polsbandje gescand. Na afloop van je bezoek kun je bij de receptie betalen.

Mag ik mijn mobiele telefoon, tablet of laptop meenemen in de thermen?

Het gebruik van een mobiele telefoon, tablet, laptop of overige elektronische apparatuur in de thermen is niet toegestaan in verband met de privacy van onze gasten. Het maken van foto- en/of filmopnames is strikt verboden. Bekijk alle huisregels.

Wat is een opgieting?

Tijdens een opgieting, ook wel löyly of aufguss genoemd, giet de saunameester water verrijkt met aromatische oliën over de saunakachel, waarna hij de ontstane waterdamp door de sauna wappert. Je geniet van de heerlijke aroma’s en van de warme deken die op je neerdaalt.

Zijn er momenteel faciliteiten buiten gebruik?

Momenteel zijn de whirlpool en 1 kleine buitensauna buiten gebruik.

Toegankelijkheid

Welke dagen zijn jullie gesloten?

Wij zijn altijd geopend.

Kan ik de auto voor de deur parkeren bij A-thermen?

Je kunt op het terrein van A-thermen parkeren.

Kan ik mijn elektrische auto opladen bij A-thermen?

Wij hebben twee parkeerplaatsen waar je je auto op kunt laden.

Wat is de minimumleeftijd voor een bezoek aan A-thermen?

Vanaf 16 jaar is iedereen welkom in onze thermen. Bij twijfel kunnen wij naar een legitimatiebewijs vragen. Lees al onze huisregels.

Is de thermen toegankelijk voor mindervalide mensen en/of rolstoelgebruikers?

In de thermen zijn veel trappen. Mocht je slecht ter been zijn, houd hier dan rekening mee. Onze faciliteiten zijn slecht begaanbaar voor rolstoelgebruikers.

Zijn jullie onder bepaalde weersomstandigheden gesloten?

In principe zijn wij 7 dagen per week geopend. Bij extreme weersomstandigheden (zoals onweer) kunnen wij faciliteiten sluiten in verband met de veiligheid van onze gasten. In deze situatie vindt er geen restitutie plaats.

Ik ben zwanger. Kan ik naar de sauna?

Als je een gezonde zwangerschap hebt, kun je zonder problemen gebruikmaken van de sauna. Wel raden wij je aan bij twijfel contact op te nemen met de verloskundige. Er zijn een aantal faciliteiten waar je geen gebruik van kunt maken wanneer je zwanger bent. Zo is de infraroodsauna niet voor jou toegankelijk in verband met de diepgaande, intensieve werking. Daarnaast is het niet verstandig om gebruik te maken van een dompelbad, aromabaden of een whirpool, gezien het infectiegevaar. Om af te koelen is een koude douche de beste optie.

Betalen

Wat kost een bezoek aan A-thermen?

Een dagentree kost € 29,50 per persoon. Bekijk alle tarieven.

Moet ik voorafgaand aan mijn bezoek betalen?

Je betaalt bij vertrek. Bij aankomst ontvang je een polsbandje die je tijdens je bezoek aan de thermen dient te dragen. Dit is ook je digitale ‘portemonnee’: alles wat je in de horeca of wellness gebruikt, wordt op je polsbandje gescand. Na afloop van je bezoek kun je bij de receptie betalen.

Ben je in het bezit van een kortingsbon of voucher? Lever deze in bij het inchecken. Eventuele cadeaubonnen kun je tijdens de betaling bij vertrek inleveren.

Kan ik met creditcard betalen?

Ja, je kunt bij ons met creditcard betalen.

Ik ben in het bezit van een bon/voucher. Mag ik deze ook op mijn mobiel laten zien?

Ja, het is mogelijk om jouw bon of voucher te laten scannen bij ons receptie. Je hoeft de bon dus niet geprint mee te nemen.

Arrangementen

Bieden jullie arrangementen aan met hotelovernachtingen?

Aangrenzend aan A-thermen vind je hotel De Kamperduinen met 78 kamers. Maak je bezoek aan de thermen compleet en reserveer een overnachting! Bekijk het hotel en de arrangementen.

Bieden jullie ook complete arrangementen aan?

Ja, we hebben diverse arrangementen opgesteld. Een Vriendinnendag, een avondarrangement voor de avond of met een lunchplank: voor iedereen zit er wel wat leuks tussen. Bekijk alle arrangementen