Patrijzenlaan 1

Kamperland, Zeeland

Snel contact

Veel gestelde vragen & antwoorden

Thermen

Zijn badjas, handdoeken en slippers verplicht?

Het dragen van een badjas is verplicht in het restaurant en de relaxruimtes. In verband met de hygiëne zijn ook handdoeken en slippers verplicht. Je mag je eigen badset meenemen of je kunt bij ons badjas en handdoeken huren (€ 9,50). Slippers zijn verkrijgbaar bij onze receptie (€ 7,50). Wil je liever een losse badjas huren? Dan zijn de kosten € 6,50.

Zijn er speciale badkledingdagen?

Elke woensdag is het badkleding dag bij A Thermen, deze dagen is het verplicht badkleding te dragen. Op de overige dagen is badkleding niet toegestaan.

Zijn er speciale dames- en/of herendagen?
Wij hebben geen speciale dames- en/of herendagen, alle dagen zijn gemengd.
Zijn er momenteel faciliteiten buiten gebruik?
Momenteel zijn de 2 kleine buitensauna’s buiten gebruik.
Moet ik voorafgaand aan mijn bezoek betalen?
Je betaalt bij vertrek. Bij aankomst ontvang je een polsbandje die je tijdens je bezoek aan de Thermen dient te dragen. Dit is tevens je digitale portemonnee. Alles wat je in de horeca/beauty gebruikt, wordt op je polsbandje gescand. Na afloop van je bezoek kun je bij de receptie betalen.

Wanneer je in het bezit bent van een kortingsbon of voucher, dien je deze bij het inchecken te overhandigen. Eventuele cadeaubonnen kun je tijdens de betaling bij vertrek inleveren.

Kan ik met creditcard betalen?
Je kunt bij ons met creditcard betalen.
Welke dagen zijn jullie gesloten?
Wij zijn altijd geopend.
Kan ik naar de sauna als ik zwanger ben?
Indien je een gezonde zwangerschap hebt, kun je gebruik maken van de sauna. Wel raden wij je aan bij twijfel contact op te nemen met de verloskundige. Er zijn een aantal faciliteiten waar je geen gebruik van kunt maken wanneer je zwanger bent. Zo is de infrarood sauna niet voor jou toegankelijk in verband met de diepgaande, intensieve werking. Daarnaast is het ook niet verstandig om gebruik te maken van een dompelbad, aromabaden of een whirpool gezien het infectiegevaar. Om af te koelen kun je het beste gebruik maken van een koude douche.
Wat is de minimumleeftijd voor een bezoek aan onze thermen?
Vanaf 16 jaar is iedereen welkom in onze thermen, bij twijfel kunnen wij naar een legitimatiebewijs vragen.
Hebben jullie lockers?
A-thermen beschikt over voldoende lockers. Je krijgt van ons een polsbandje, hiermee kun je de locker gebruiken. Dit is tevens je digitale portemonnee. Alles wat je in de horeca/beauty gebruikt, wordt op je polsbandje gescand. Na afloop van je bezoek kun je bij de receptie betalen.
Mag ik mijn mobiele telefoon, tablet of laptop meenemen in de Thermen?
Het gebruik van een mobiele telefoon, tablet, laptop of overige elektronische apparatuur in de Thermen is niet toegestaan in verband met de privacy van onze gasten. Het maken van foto- en/of filmopnames is strikt verboden.
Wat is een opgieting?
De saunameesters van A Thermen verzorgen zeven dagen per week opgietrituelen in de Thermen. Tijdens een opgieting, ook wel löyly of aufguss genoemd, giet de saunameester water verrijkt met aromatische oliën over de saunakachel en wappert de ontstane waterdamp door de sauna. Je geniet van de heerlijke aroma’s en van de warme deken die op je neerdaalt.
Kan ik de auto voor de deur parkeren bij A-thermen?
Je kunt op het terrein van A-thermen parkeren.
Kan ik mijn elektrische auto opladen bij A-thermen?
Wij hebben twee parkeerplaatsen waar je jouw auto op kunt laden.
Is de thermen toegankelijk voor mindervalide mensen en/of rolstoelgebruikers?
In de thermen bevinden zich veel trappen, mocht je slecht ter been zijn dien je hier rekening mee te houden.Onze faciliteiten zijn slecht begaanbaar voor rolstoelgebruikers.
Zijn jullie onder bepaalde weersomstandigheden gesloten?
In principe zijn wij 7 dagen per week geopend. Indien wij te maken krijgen met extreme weersomstandigheden (onweer) kan het voorkomen dat faciliteiten gesloten zijn i.v.m. de veiligheid van onze gasten. In deze situatie vindt er geen restitutie plaats.

Vouchers en bonnen

Ik ben in het bezit van een bon/voucher. Mag ik deze bon/voucher ook op mijn mobiel laten zien?
Ja, het is mogelijk om jouw bon/voucher te laten scannen bij ons receptie.

Arrangementen

Bieden jullie arrangementen aan met hotelovernachtingen?

Wij hebben een prachtig hotel met 78 kamers. Maak je Thermen bezoek compleet en reserveer een overnachting op www.amadore.nl

Bieden jullie ook complete arrangementen aan?
Ja, we hebben diverse arrangementen opgesteld variërend in prijs. Voor elke gast hebben wij wel een passend arrangement samengesteld. Voor een overzicht van al onze arrangementen verwijzen wij je graag door naar de pagina met arrangementen.