Patrijzenlaan 1, Kamperland, Zeeland

T +31 113 370 000

Je hoofd leegmaken in Zeeland!

Je hoofd leegmaken, bijkletsen met een vriend of vriendin of gewoon genieten van de buitenlucht. We houden van wandenen en zijn altijd op zoek naar nieuwe ontdekkingen. Onze Linda van Amadore vertelt jullie in 5 Zeeuwse tips hoe jij je hoofd kan leegmaken in Zeeland!

We kennen het allemaal, te veel drukte om je heen en dat constante gepieker. Op een gegeven moment weet je niet waar je naartoe moet met je gedachten. Wil je even kunnen ontspannen? Genieten van het leven en geen negatieve gedachten hebben?

  1. Gooi alles eruit! Spreek met een vriendin af bij het luxe en zen restaurant van de A-thermen dump even al de inhoudt van je brein, lekker onder genot van een kopje koffie of een van onze vers gemaakte smoothies 😉

  2. Actief bezig zijn..…ik weet het ik weet het we worden constant gemotiveerd om iets te gaan doen. Maar het kan heel rust gevend zijn om gewoon even alleen te doen en niet te denken. Uit onderzoek is gebleken dat sporten helpt om stress te verminderen en het je helpt te concentreren in the long run.

    Kom daarom vooral gemakkelijk een fiets huren of maak gebruik van onze prachtige fitness apparatuur bij hotel en restaurant de Kamperduinen. Niet te veel gedoe? Wandel uw hoofd lekker leeg over het strand naar het prachtige a- thermen, een van onze prachtige locaties, voor een heerlijke drankje, lunch of diner.

  3. Lichamelijk jezelf even verwennen? Je stress uit jezelf laten masseren? Een met jezelf worden? Om echt te kunnen ontspannen moet je uit je stress omgeving weg. Ideaal is het daarom om in luxe de vernieuwede spa en Wellness A-thermen te komen opzoeken. Probeer het uit en maak je hoofd even lekker leeg!
  4. Alles eruit dansen? jezelf verliezen in de muziek? Eveneens is uit onderzoek gebleken dat het luisteren naar bepaalde muziek kan zorgen voor meer mentale ontspanning. Kom onze prachtige lounge in de vernieuwde a thermen bezoeken en geniet van de sfeervolle en relaxende muziek onder het genot van iets smakelijks. Een echte aanrader om even te ontspannen!
  5. Kalmte in je hoofd creëren doe je door chocola te eten. Dat chocolade je gelukkig maakt, dat is al even bekend. Endorfine ’s én die heerlijke smaak, simpel als wat. Het zorgt voor een beter geheugen en vergroot het vermogen tot multitasking! Bij de a thermen hebben zeker iets van chocolade wat je zal bevallen.